Braun CruZer Z-50 2878
Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Rychlonabíjení - Mokré holení - Zastřihovací nástavec Holicí strojek Braun 2878 cruZer - Unikátní systém plovoucí planžety se bez potíží přizpůsobuje konturám obličeje a zajišťuje hladké oholení - Planžeta SmartFoil s různě... více »
od 1 188 Kč
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Braun CruZer Z-50 2878
- dobré zpracování
- dobře holí (už přes 1/4 roku)
- dlouhá vydrž baterie
- možnost rychlého umytí pod vodou
Kvalitní a dobrý elektrický holicí přistroj. Ja osobně jsem ještě nikdy předtím nepoužíval elektrický, pouze normální žiletkové (převážně gillet mach 3 a pak fusion) a tak jsem měl těžké rozhodování, ale nakonec jsem dal přednost známe značce u které jsem tušil že je poměrně dobrá, nyní po 1/4 roce jsem stále spokojený uživatel. Ani nabíjet se nemusí moc často, a když už potřebuje nabít tak to ani netrvá zas tak dlouho.
- Velice dobře funkční, možnost doplňkových adaptérů pro střihání vousu v nastavené délce
Po zkušenostech s Braun strojky jsem volil tutéž značku a jsem opět spokojen. Šikovné kryty pro holení na "strniště" a nastavitelnou délku vousu. Drobně nesedí v návodu signalizace plného nabití - má dle návodu blikat a ve skutečnosti zhasne a teprve po delší době se vždy na chvilku rozsvítí (skutečný stav je možná lepší než chování popisované v návodu).
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí