myslím že poměr cena- výkon je perfektní Zobrazit celou recenzi
Braun Series 1130
Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - síťové - Zastřihovací nástavec Holící strojek patřící do dokonalé řady strojků od Brauna pro náročné zákazníky. Strojek, který splňuje nejvyšší nároky na kvalitu, funkčnost a design. Ergonomický design i... více »
od 550 Kč
průměr z 53 hodnocení
36% | (19) | |
39% | (21) | |
21% | (11) | |
2% | (1) | |
2% | (1) |
myslím že poměr cena- výkon je perfektní Zobrazit celou recenzi
Shrnutí by bylo pouze opakování výše uvedeného. Bohužel jednoduchý a funkční sí´tový strojek aby člověk lupou hledal. Strojek sice holí, ale ... (viz výše)
| Kvalita oholení: | Dostatečná |
| Čištění strojku: | Jednoduché |
Strojek jsem koupila synovi,který začíná s holením.Myslím,že je spokojený.Je trochu hlučnější a brní v ruce,ale pěkně oholí.Doporučuji ostatním.S nákupem nebyly žádné problémy.Rychlá dodací lhůta,zboží se mohlo překontrolovat a poté zaplatit.
Václav Zeman
Přidáno: 21. listopadu 2011
Vhodný pro lidi s měkčímy fousy.
Strojek pro domácí použití,holí rychle a kvalitně.Vhodné pro začátečníky,kteří neví jak se holit elektrickým strojkem.Odpadá problém s nabijením baterie,lehce se čistí,je lehký
Nejsem náročný a chtěl jsem koupit něco levného. I předtím jsem měl dlouhou dobu jednoduchý strojek Braun a byl jsem s ním spokojený. Bohužel se k němu už nedostanou planžety. Zkušenost s tímto typem zatím nemám, jsem zvědav hlavně na to, jak dlouho mi vydrží.
Koupil jsem si Braun sixtant /licence Jugoslávie/ v roce 1970.
Dokud byly k dostání náhradní planžety, bez problémů holil.
Již několik let používám Braun Synchron po svém otci, který zemřel v r.1981. Ani na něj nejsou již k dostání planžety. Protože jsem byl po celou dobu se strojkem fy Braun spokojen, zakoupil jsem si strojek nový téže značky. I když to to nebude překvapení, bude to od dcer vánoční dárek podle mého přání. Nemohu si víc přát, než abych se s ním holil dalích 40 let. :-)
A pracovníkům kteří jej vyrobili děkuji za poctivou práci, i když většina jich již asi nežije.
Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí