Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Braun Series 1150

Přidat recenzi

Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Zastřihovací nástavec

Typ holícího strojku: Planžetový Zdroj energie: Akumulátorový Čistící jednotka: NE Hlava: Pevná hlava Indikace nabíjení: NE LCD displej: NE LED kontrolky: NE ... více »

Kde koupit

Přidáno: 16. prosince 2011

Nedoporučuje produkt
  • Nízká cena
  • Neholí dobře.

Na starém a velmi dobře holícím strojku stejné značky mi praskla planžeta. Novou prodají jen s nožem za cenu vyšší, než je cena tohoto strojku. Tak jsem si ho koupil. Bohužel jsem neudělal dobře. Nenapadlo mi, že tato kvalitní značka vyrobí strojek s tak nedokonalou funkcí.

• Ano (2)
kalon

nováček

kalon

Přidáno: 11. srpna 2011

(Upraveno 24. listopadu 2011)

Nedoporučuje produkt
  • na začátečnické fousky do 18 let dobrý
  • má problémy oholit krk
  • slabá výdrž baterie

po třech letech co ho mám sem s ním docela nespokojen...začínal sem jako mlaďoch bez fousů a byl sem spokojenej...oholil tváře dobře a nedráždil pokožku, což se o žiletce nedalo říct, takže v poho...ale teď už musím krk doholovat žiletkou, protože ten strojek na to prostě NEMÁ...navíc jako sorry ale nabíjet strojek několik hodin abych se mohl jednou oholit a další holení za dva dny už to tahá a má problém holit- to fakt ne
takže doporučuju fakt jen pro začátečnický holení citlivý pleti, která nesnese žiletku, ale pro normálního chlapa nepoužitelný

• Ano (4)
Ověřený zákazník Electro World

Ivan Coufalík

Přidáno: 20. července 2011

Zakoupeno v Electro World

• Kvalitní akumulátorový holicí strojek s jednou planžetou a zastřihávací výsuvnou lištou, možné je i čištění vodou. Pohodlné, příjemné, kvalitní holení.
  • Není co vytknout.

Značku Braun používám již desítky let a vystřídal jsem několik typů. Strojky jsou výborné, ale náhradní planžety a nože drahé, ke starším typům již nesehnatelné. Více se mi osvědčila jedna širší planžeta, než 2 úzké. Typ 1 150 používám asi 2-3 roky a až na občasné vypadnutí planžety při holení jsem byl spokojen. Nyní planžeta dosloužila a protože cena nového strojku v akci byla nižší, než náhradní díly, vůbec jsem neváhal. Nový strojek je vzhledově stejný, ale má menší a hezčí napájení a planžeta drží spolehlivě. Jsem naprosto spokojen a tento holicí strojek vřele doporučuji. Je pěkný, dobře se drží, při holení nepřekáží síťová šňůra, akumulátor má výdrž, snadno se čistí, nevadí mu voda. Skvělý výrobek za dobrou cenu!

• Ano (6)
  • Ne
Ověřený zákazník Korunka.cz

Bártů Rudolf

Přidáno: 29. listopadu 2010

Zakoupeno v Korunka.cz

• velmi dobře a lehce holí,velmi dobře se s ním manipuluje
  • mohl by po nabití mít delší dobu holení , snad 3x

produkt jsem si vybral dle popisu , je velmi dobrý , používá se velmi dobře , doporučuji všem , jediné co mi vadí je krátkost holení po nabití , ale myslím si , že to je dáno cenou , před tímto nákupem jsem vrátil dva strojky značky Remington , které neholili , a jevili se mi velmi nepraktické . Cena odpovídá kvalitě . Jeví se mi to jako velmi dobrá koupě , jsem rád , že tento obchod nabízí i náhradní díly . Je vhodný pro měkčí i tvrdé nebo chcete-li i velmi tvrdý vous .

• Ano (4)

• Ne (3)
Ověřený zákazník DIGIPROFI.CZ

J.Hladik

Přidáno: 12. března 2010

(Upraveno 12. března 2010)

Zakoupeno v DIGIPROFI.CZ

• Dobrá a letitá zkučenost s touto znčkou.
  • Za 12 let používání nepotřeboval opravu.

Dobrá a letitá zkučenost s touto znčkou.
Za 12 let používání nepotřeboval opravu.
Pohodlí a spolehlivost.

Přidáno: 29. listopadu 2010

Zakoupeno v Hoopla.cz

• nízká cena,dostačující
  • není potřebný perfektní

doporučení pro ne moc náročné

• Ano (1)
  • Ne (5)