skvělý výrobek, velká spokojenost Zobrazit celou recenzi
Braun Series 3380
Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Rychlonabíjení - Zastřihovací nástavec - Mokré holení HLAVNÍ VLASTNOSTI A FUNKCE: Braun Series 3 - 380 Wet&Dry Pohyblivý trojitý holicí systém obsahuje tři nezávisle se pohybující holicí díly, které snadno oholí delší i krátké... více »
od 1 850 Kč
průměr z 70 hodnocení
57% | (40) | |
32% | (23) | |
1% | (1) | |
2% | (2) | |
6% | (4) |
skvělý výrobek, velká spokojenost Zobrazit celou recenzi
se strojkem jsem spokojen a i přesto že jsem ho jednou reklamoval kvůli nefunkční nabíječce a dostal jsem peníze, jsem si jej zakoupil znovu.
Tento holící strojek jsem měl cca 5 let. Planžeta vydržela vždy tak 2 roky a akumulátor je stále funkční.. (nový měl výdrž tak 5-6 oholení, po 5-ti letech tak 2-3). Jediné co byl opravdu děs, tak vypadávání vousů z holící hlavy.. vždy upatlané celé umyvadlo i košile. Výrdž baterie byla celou dobu dobrá.. když náhodou došla, tak i minutové nabíjení stačilo k "doholení". Výsuvný zastřihávač dlouhých vousů a chloupků pracoval také dobře ale byl první co začalo "odcházet" - po 5-ti letech už nepracoval vůbec. Bohužel i nová planžeta je hodně drahá a to doporučují výměnu i nožů.. no tak tady by se člověk nedoplatil. Přecházím na vyšší třídu ale celkově jsem byl spokojen.. :-)
U jiných prodejců byly pod označením Braun 3380 nabízeny trochu odlišné holící strojky (s více kontrolkami) . Domnívám se tedy, že jde o nějaký mezityp.
no předtím sem měl serii 1 a nic moc ale tohle je něco...mám citlivou pleť a docela problém s akné ale co jsem se začal holit tímhle tak mám tvářičku jako znovuzrozenou, bez jakýhokoli podráždění a pupínků, můžu jen doporučit...jinak holím se ob den a je mi 20, ale fousy mám docela solidně tvrdý...člověk s tím prostě musí umět
za prve nasel sem si ho tady ze usetrim jak kdybych to koupil v kamenem obchode muj prvni nakup pred heureku.vybral sem obchod uz nevim presne obchod24 nebo neco takoveho na vyrobek sem cekal skoro mesic strasne ty uz sem ohodnotil.
Dal do teto doby sem pouzival jen ziletky Gillet takze s hol.strojkama nemam skusenost.jenze ziletky mi drazdi plet proto jsem kupoval strojek.pouzivam ho cca2 mesice.holeni je strasne zdlouhave/neporovnatelne ze ziletkou/ baterka aspon u mne vubec nevydrzi tolik jak uvadi vyrobce.Holeni krku je neco neuveritlne strasne!nevim ci to muze byt tim ze mam23 a mam treba jeste jemne fousi nebo tak.Ale ja bych si to uz znova nekoupil.Mam doma hol.strojek na telo Philips s 1planzetou a stim se rychleji oholim na tvari jak stimhle.Pro mne velke sklamani a vyhozene skoro 3tisice.
JESTE DOPLNIM
JAK SEM PRIDAL RECENZI tak sem precetl recenzi pani podemnou a presne to vystihla.mam stejnej problem.nechapu jakto ze to nekoho oholi a maj 100%.
Tento holící strojek používam něco přes rok a zatím naprostá spokojenost.Má dvě planžety a stříhací lištu uprostřed, takže zvládá i větší strniště. Je voděodolný,snadno se vymývá, dostanete k němu i malý kartáček na čištění, baterka má dostatečnou výdrž.Samozřejmě s klesající baterií klesá i výkon, ale dá se oholit i na poslední dílek baterie. Strojek mi dobře padne do ruky a kvalita oholení je výborná, mám citlivou pleť, používal jsem předtím žiletky a nedělaly mi na pokožku moc dobře,s tímto strojkem je oholení bezproblémové a pohodlné..tento strojek vřele doporučuji
Produkt se mi zamlouval vzhledem k vlastnosti wet&dry, kdy je možné použití strojku i ve sprše a vaně. Tedy spíše pro jeho odolnost vůči vlhkosti apod., než-li pro konkrétní využití ve sprše.
Vzhledem ke staršímu modelu Braun, který již více jak 5 let vlastním, udělala značka velký pokrok až skok v holení. Kvalita se dá velmi těžko srovnávat. Jsem naprosto spokojený.
Vzhledem ke konkurenci jsem rád, že Braun zůstal u planžet, které jsou sice dražší, ale pro mne je holení s nimi velice příjemné. Navíc nové modely mají víceplanžetový pohyblivý systém, což holení zase více zjednodušuje a zpříjemňuje.
Holící strojek měl pěkné cestovní pouzdro. Součástí balení je i jemný olej a štěteček na čištění hlav. Baterie má zatím docela dobrou výdrž. Ovšem není nad žiletku. Po holení s žiletkou nejsem tolik podrážděný, ale tento holící strojek podal docela dobrý výsledek při holení.
Holicí strojek mohu ráda doporučit, zakoupila jsem ho jako dárek a sklidil velký úspěch. Jedná se o dárek pro mladého muže, jehož nároky na kvalitní holení ovšem na 100% splnil. Strojek je ve velmi vydařeném designu, pro jeho kvality hovoří i pěkné skladné pouzdro, které se vejde kamkoliv na cesty. Cenově dostupný pěkný holicí strojek.
Zobrazuji 1 - 30 ze 30 recenzí