Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Braun Series 3390 CC

Přidat recenzi

Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - kombinované - Rychlonabíjení - Zastřihovací nástavec

HLAVNÍ VLASTNOSTI A FUNKCE: Braun Series 3 - 390 C&C Pohyblivý trojitý holicí systém obsahuje tři nezávisle se pohybující holicí díly, které snadno oholí delší i krátké vousy... více »

Kde koupit

1% (1)

Doporučení od zákazníků

18 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(11 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Používám pouze holicí strojky Braun a vím co očekávat. Mám pátý strojek a nikdy nebylo třeba strojek opravovat. Jen u dřívějších typů nevydržely planžety tak dlouho jako u současných (cca 6 let starých). Kvalita za dobrou cenu i v tomto případě. Jako reklamní klišé, což?..sorry:-) Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Braun Series 3390 CC

• Video (0)

Ivanka

Přidáno: 6. května 2012

Doporučuje produkt
  • - holící strojek jsem věnovala jako dárek, přítel byl nadšený a nadmíru spokojený
  • - velmi pěkný vzhled i cena strojku (součástí strojku je i čistící hlavice a pouzdro na strojek)
  • -

Přidáno: 16. dubna 2012

Zakoupeno v 1velkoobchod.cz

• Poměr cena / výkon
  • Rychlé a hladké oholení
  • Samočištění v čistící jednotce zajišťuje téměř bezstarostnou údržbu

Holím se strojkem zhruba 17 let, před tím to byla žiletka a ruční Gillete Sensor Excel (někteří možná pamatují). Před koupí tohoto strojku jsem měl dvakrát Philips s dvoufrézkovou hlavou (první, který se nedal ani oplachovat pod vodou asi deset let, druhý oplachovatelný asi 7 let). Byl jsem s oběma vcelku spokojen i když holení na krku dalo trochu více práce a kůže na krku byla občas podrážděna.
Rozhodl jsem se, že tentokráte zkusím planžetový systém holení. Po pročtení názorů na internetu jsem se rozhodl, že strojek bude s čistícím systémem (jednotkou / stanicí) a po váhání mezi Panasonicem a Braunem padla volba na Braun series 3 s čistící jednotkou Clean and Renew. Obě značky budou co do výrobků a systému holení pravděpodobně srovnatelné. Pro Braun však rozhodla tradice značky a především na internetu větší dostupnost příslušenství potřebných pro provoz strojku - čistící náplně a náhradní hlavy (planžety). Konkrétně jsem tedy zakoupil Braun 3 390cc-4.
Strojek používám deset dní. Hned poprvé jsem zkusil oholit dvoudenní vous. Strojek si s ním vcelku v pohodě poradil. Holení trvalo na můj vkus trochu déle, nutno však dodat, že jsem ještě neměl v ruce potřebný grif, který je odlišný od frézkového strojku. První dvě holení jednodenního vousu trvala rovněž trochu déle, důvodem byl nácvik onoho grifu, chcete-li způsobu a směru tahu strojku po tváři. Po deseti dnech zvládám holení rychle a hladce k mé plné spokojenosti a to i na problematickém krku. Pokožku na krku jsem zatím podrážděnu neměl - žádné červené fleky, žádný podebraný vous. S čistící stanicí jsem maximálně spokojen - oholím se, odložím strojek do stanice, zapnu do zásuvky, spustím a odcházím. Samotné čištění trvá odhadem asi 3 až 4 minuty, pak se spustí dobíjení a strojek by měl schnout (dle návodu aspoň 4 hodiny). Čistící stanice této řady není vybavena žádným topným tělískem pro sušení. Po čištění (oněch cca 3 až 4 minutách), pokud není třeba strojek dobít, je tedy možno stanici odpojit ze zásuvky. Já ji odpojuji hned ráno po čištění, pokud jsem ještě v koupelně, když potřebuji rychle odejít, tak hned, jak se vrátím při nejbližší příležitosti do koupelny (to už je strojek dávno vyčištěn, dobit a většinou i suchý). Strojek je ráno vždy čistý (vzhledem ke složení čistící náplně dezinfikován), voňavý a dle výrobce i promazaný. Myslím si, že čištění by v mém případě stačilo spouštět jednou za dva dny (dvě holení), záleží však asi na množství oholeného vousu. Dále si myslím, že jednou za čas bude třeba stejně očistit kartáčkem a opláchnout některá místa pod hlavou strojku, ze kterých nevyplaví nečistoty čistící jednotka. Hlavu s planžetami nebude asi nutné čistit ručně vůbec (výrobce ji dokonce zakazuje čistit kartáčkem), navíc bude samozřejmě třeba ji časem vyměnit (výrobce udává 18 měsíců, domnívám se ale, že toto bude individuální podle frekvence holení a typu vousu). Jedinou péči, kterou bude strojek vyžadovat bude koupě a výměna čistících náplní (pro některé může být otravné) a holící hlavy s planžetami (tu vyžaduje každý strojkek, pokud má plnit perfektně svou funkci).
S výrobkem jsem celkově maximálně spokojen a za mne mohu jen doporučit. Především těm, kteří se nechtějí zdržovat s proplachováním a kartáčkovým čištěním strojku. S určitým grifem je oholení hladké (pro mne na strojek až nečekaně) a rychlé. Kdo nechce utrácet za čistící náplně a chce čistit strojek sám, může zvolit strojek bez čistící stanice.

Ověřený zákazník ElektroCR.cz

Přidáno: 26. března 2012

Zakoupeno v ElektroCR.cz

Doporučuje produkt
  • plně potvrdil předpokládanou kvalitu
  • nic

doporučil bych o i ostatním kupujícím

Ověřený zákazník ElektroCR.cz

Přidáno: 14. března 2012

Zakoupeno v ElektroCR.cz

• Strojek je skvělý.

Vybrala jsem ho podle recenzí.Manžel je s ním moc spokojený.

Franta

Přidáno: 15. února 2012

Doporučuje produkt
  • Hladké oholení bez podráždění pokožky.
  • Zn.Braun-co dodat?
  • Na nic jsem nepřišel,snad jen že to neholí samo:-)

Až nečekaně perfektní oholení ve srovnání s Gillete+gelem.Mám velmi citlivou pokožku a oholení Braunem je velmi příjemné a absolutně nedráždí pokožku.Určitě je dobrý fce.blokace 2 planžet na oholení pod nosem a krku.Indikátory baterie,čištění a výměny planžety+Čistící stanice CC, super-hlavní je, že na rozdíl od konkurence provádí desinfekci-lihová kazeta.Bohužel se prý odpařuje-což je logické u lihu,tak po použití zašpuntuji.Čištění provádím při vybité baterii,což je cca 1xza 14dnů.Údajně stanice CC před dobitím AKU ji plně vybije a pak teprve nabíjí-péče o AKU.Což je určitě přínost u NiMH baterie.Příslušenství je za nižší cenu než u konkurence(komplet hlava stojí cca 700kč) výměna cca 1x za 18.měs.
Jsem max.spokojen,ale hlavně je spokojena i přítelkyně,jak s tím jak jsem oholen,tak i s tím jak holí.Strojek si půjčuje:-) Už řeším nějaký Braun pro ni :-)

HABRA

Přidáno: 2. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Strojek má čistící stanici což mám rád.
  • Zatím nic

Za cenu 2 050 Kč je to velmi dobrý strojek.
V balení nebyl český záruční list.
Polský ZL nebyl potvrzený. Snad bude záruka platit.

Mysule

Přidáno: 2. ledna 2012

• 100%
  • nevím

doporučuji

Přidáno: 1. ledna 2012

Doporučuje produkt

automatické čištění, přesné , rychlé oholení

• Ne (4)

Monika

Přidáno: 31. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Super, nečekala jsem že bude tak dobře holit. Muž je s tím velice spokojen a ddokonce říkal že je lepší jako žiletka
  • zatím nevím máme ho krátce

dobré zboží, ze strany muže spokojenost maximální

• Ano (1)

Elis

Přidáno: 31. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Manžel je hladce oholen.
  • Čištění bez problému.

Jinak nemohu soudit neholím se.Z mého pohledu OK

Ověřený zákazník ePROTON.cz

Přidáno: 29. prosince 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • má silný motor, efektiivní svícení, a dostala jsem i cestovní pouzdro
  • nepřehledný návod

jsem velmi spokojena

Martin Valášek

Přidáno: 6. prosince 2011

(Upraveno 7. března 2012)

• - pogumované tělo
  • - omyvatelný
  • - kvalitní cestovní pouzdro i designově
  • - o ničem nevím

Po pár dnech užívání musím říct, že mi strojek velice vyhovuje.

V prvních chvílích jsem byl trochu zmaten z toho jk vlastně funguje dokovací stanice a co s ní mám vlastně dělat, ale po vyzkoušení je vše jasné a problém v tom není. Denní čištění hlavice (je doporučeno v návodu) mi příjde dost přehnané a proto doporučuji nádržku s čisící kapalinou vyndávat a uzavírat at nedochází k samovolnému vyprchávání lihu. Zvuky co stanice vydává při čištění mě také překvapily, ale trvají snad jen dvě minuty takže to nijak zvlášt neobtěžuje.

Samotný strojek je z pogumovaného materiálu, tedy se krásně drží a neklouže. Převapilo mě cestouvní pouzro, ze kterého jsem byl vážně příjemně nadšený. S holením nemám problém i když musím občas trochu přitlačit aby šlo opravdu o "hladké" oholení.

Hlavice jde oddělat a vyčistit kartáčkem nebo přímo pod tekoucí vodou.

Na jedno nabití se holím už pátý den a zatím mi ubyly jen jedna čárka ze signalizačního stromu. Jsem zvědav za jak dlouho budu muset sedět u zásuvky;-)

Přidáno: 5. prosince 2011

(Upraveno 5. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • KVALITNÍ ZNAČKA, MÁME JIŽ 3. STROJEK BRAUN V RODINĚ (OTEC+SYN)
  • NIC

DOPORUČUJI
NEMÁ CHYBU

Přidáno: 2. listopadu 2011

• Vždy výborně holily.

Holící strojky Braun používám na holení již od r.1970.
Tehdy jedna planžeta musela postačovat, v dnešní době trojplanžena a zastřihovač jsou perfektní. Jsem spokojen.

Venca

Přidáno: 18. října 2011

Doporučuje produkt
  • Je velice flexibilní. Holí pohodlně a šetrně. Je to mnohem rychlejší než holení žiletkama. Hlavně člověk ušetří za nákup pěny na holení a žiletek. Což není dnes zrovna moc levná záležitost.
  • Musí člvěk přijít jak se se strojkem má holit, aby docílil perfektního výsledku, ale neni to tak těžký jedno dvě použítí a už to každý zvládne.

Vybral jsem si strojek od Braunu, protože je to docela známá firma a byl mi doporučen známým. Dnes ho již mám 14 dní a holím se s nim pravidelné každý druhý den a jsem nadmíru spokojen. Poměr ceny a kvality je perfektní. Další důvod proč jsem si vybral tento strojek je, že je k němu dodávána i čistící kazeta, kterou jsem chtěl. Strojek je dobrý, ale jak jsem již zmínil po prvním použití jsem byl docela rozpačitý, ale již při třetím jsem přesně věděl, jak strojek mám používat a docílil jsem skvělého výsledku. Strojek patří mezi střední cenovou kategorii a za tu cenu jsou výsledky a kvalita perfektní. Do této doby jsem používal holicí strojek od gilletu fushion a byl jsem spokojen, jenže žiletky náhraní a pěna byly velice nákladné tak jsem přešel na tento způsob a jsem ještě spokojenější než dříve. Mohu jen doporučit

• Ano (9)

Přidáno: 15. října 2011

• jednoduchá manipulace
  • samočistící, dobíjecí,
  • -------

výborný holící strojek jsem s ním velice spokojen

Přidáno: 4. července 2011

(Upraveno 4. července 2011)

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• samočistící a dezinfekční funkce

s produktem jsem spokojen a plně ho doporučuji

Ověřený zákazník Korunka.cz

Přidáno: 19. května 2011

Zakoupeno v Korunka.cz

• Jsem velmi spokojený, strojek doholý dokonale tvář, baterie má dlohou výdrž, lehký a praktický.

Jaromír

Přidáno: 28. března 2011

• -samočištění
  • -mytí pod vodou a držák s čištěním, promazáním strojku
  • -umístění dockstanice

-poměr cena/výkon
-poměrně dobře holí i samočistí
-žádný zázrak to není, ale účel splnil
-reference bych samozřejmě o strojku přátelům podal
-holení a čištění celkem bez práce
-jako vždy na kvalitu a aby tosplnilo mé očekávání

Přidáno: 26. února 2011

• kvalita

spolehlivost

• Ano (2)

Lubomír Dragoun

Přidáno: 30. prosince 2010

• Design, spolehlivost, perfektní oholení
  • Prodražování provozu čistící kazetou a planžetou

Nevím o lepším přístroji

Ověřený zákazník AZelektro.cz

Přidáno: 7. prosince 2010

Zakoupeno v AZelektro.cz

prozatím jsem nedostatky nezjistil, strojek je perfektní, holení je perfektní

• Ano (5)
Ověřený zákazník Hoopla.cz

Juriš Lubomír

Přidáno: 17. listopadu 2010

Zakoupeno v Hoopla.cz

• možnost omytí pod tekoucí vodou i v čistící jednotce
  • možnost holení z aku i napájením ze sítě
  • bohaté příslušenství
  • ideální na cesty
  • kvalita oholení
  • "zatahání" za vousy při holení kolem knírku

Vše vysvětlují předešlá vyjádření
Strojky Braun používám už 40 let (výhradně)
dobrý poměr kvality a ceny

• Ano (7)

Míla K.

Přidáno: 14. listopadu 2010

Zakoupeno v Braun-eshop.cz

• velmi kvalitní a rychlé oholení
  • Dobíjecí a čistící jednotka je dost objemná. Pokud nebudu čištění využívat po každém holení, ale jen při dobíjení, měla by jít náplň s kapalinou jednoduše uzavřít, aby nevyprchala lihová složka.

• Ano (11)
Ověřený zákazník Hoopla.cz

MrazíkM

Přidáno: 7. listopadu 2010

Zakoupeno v Hoopla.cz

• po zkušenostech s touto značkou

nemám co bych dodal, jsem spokojen

Přidáno: 22. října 2010

• rychlý,
  • tichý,
  • velmi dobře holí
  • Hledal jsem náhradu za starší typ.
  • Trochu drahé náplně do čisticí stanice

Protože se holím denně (někdy i dvakrát), používal jsem vždy tu nejvyšší třídu hol. strojků. Nyní jsem trošku ubral, zkusil střed a nelituji. Strojek je tichý a holí velmi dobře. Na tvářích absolutně bez problémů, na krku je to trochu slabší ale pořád moc dobré. Provoz trochu prodražují náplně do čisticí stanice.

• Ano (9)

Honza

Přidáno: 15. října 2010

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• zastřihovač vypadá jednoduše, ale je neuvěřitelně výkonný a jemný
  • planžety oholí jedním tahem i opravdu husté strnisko
  • stroj má opravdu hezký design, dobře padne do ruky a nebrní
  • mohl být tišší, ale ještě to ujde
  • planžetami neoholím 5mm vousy, musím nejprve použít zastřihovač a pak na strnisko použít planžety
  • chybí zde průhledný plastový chránič na planžety, v dodávce je pouze vyztužené nylonové pouzdro
  • díky 3 planžetám vedle sebe se nedá tvarovat nebo vyholovat nějaký náročnější styl -snad maximálně jen knírek

Cena naprosto odpovídá kvalitě. Dostanete za ní kvalitní stroj, na klasické holení nikoli experimentování. Předností je rychlost, spolehlivost, design. A to vyztužené nylonové pouzdro také není k zahození, hlavně pokud občas cestujete jako já.

• Ano (10)

Přidáno: 29. září 2010

(Upraveno 29. září 2010)

Zakoupeno v Braun-eshop.cz

• snadné rychlé oholení tváře ležícího spolupracujícího invalidy
  • i po oholení zůstává tvář drsná nelze srovnat s mokrým holením

celkem kvalitní přístroj avšak bylo by možná vhodné jej před zakoupením vyzkoušet zda bude vousům majitele vyhovovat. Je to teprve druhý el. holicí strojek který na 17 letého syna používám a s minulým levným se nedá srovnávat. Je to o poznání lepší výrobek. Ocenila bych to, že je úprava proti skluzová a strojek se dobře drží v ruce.

Zdeněk Švec

Přidáno: 5. července 2010

(Upraveno 5. července 2010)

• velice kvalitní výrobek
  • zatím nic

Tento výrobek jsem zakoupil na základě odborných posouzení.
Dosavadní výsledek holení je perfektní
Určitě doporučuji ostatním

• Ano (8)

Radmila Štětková

Přidáno: 12. prosince 2011

Doporučuje produkt

Cenově dostupný, kvalitní značka.

• Ne (6)

Zobrazuji 1 - 31 ze 31 recenzí