Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Braun Series 5590

Přidat recenzi

Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Rychlonabíjení - Zastřihovací nástavec

Typ holícího strojku: planžetový Provedení planžety/frézky: trojitý holící systém Typ planžety/frézky: holicí fólie Braun OptiFoil TM™ Hlava: výkyvná hlava Zastřihování:... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

6 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(11 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

srovnával jsem mnoho typů, ale typ Series 590cc-4 je skvělá volba za skvělé peníze!!! Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Braun Series 5590

Macek

Přidáno: 13. května 2012

• Perfektně holí
  • nic

Brauny se holím celí život tak nemám žadné mínusy

Kvalita oholení: Výborná
Čištění strojku: Jednoduché
  • Ano (1)
Petr

Petr

Přidáno: 4. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • pekny vzhled, cistici stanice, netaha za vousy(tak v 95% pripadu)
  • nektere casti obliceje skoro neoholi, neni vhodny na holeni jedenkrat tydne(jak jsem byl zvykly), koliky "sitoveho napajece" presne nesedi do otvoru v zasuvce(trochu jsem n ten sitovy napajec pritlacil, ale je to "vlezle v zasuvce tak ze 60%, ale po zapnuti strojek holi

Nechal jsem se nalakat na recenze na Heureka.cz, puvodne jsem si chtel koupit holici strojek Panasonic, ale pro Braun jsem se rozhodl proto, ze tu je moznost sitoveho i AKU napajeni. UDELAL JSEM CHYBU. Me teda moc "zatim" tento pristroj nepresvedcil(mam rad kvalitni oholeni). Pred tim jsem mel Philips HQ8100 frezkovy a holilo to lip a oholilo to vsechny vousy( i kdyz jsem se holil jedenkrat tydne).

Nabíjení strojku: Do hodiny

• cena
  • kvalita oholení
  • výdrž baterie
  • zatím nic

za své peníze jsem dostal co jsem očekával.Mám ho zatím jen pár dní,tak zápory nevím...jsem spokojen

Přidáno: 17. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • lehký,rychlí,a skvěle holí tvrdé vousy
  • po zkušenostech lepší než kotoučový.Dříve jsem měl philips a měl jsem podrážděnou pokožku.S tím to Braunem nemám sebemenší problém.A to mám velmi citlivou pokožku. oba holení je o polovinu kratší než u předešlého strojku.
  • trochu větší cena a náhradní díly,ale vyplatí se to.

Jak jsem již zmínil byla to kvalita
Nelituji tohoto rozhodnutí a jsem naprosto spokojený
Tento holící strojek je jeden z mála který mě upoutal na první pohled s tím,že ho nemusím složitě čistit.Dám ho do čistící základny a vše se udělá samo.
Četl jsem i recenze na tento produkt a žádná negativní jsem nenašel až na cenu.
Ale vyplatí se to.Osobně břity jsou lepší než rotační,ale je to názor můj po zkušenostech. Obzvlášť kdo má tvrdé vousy a citlivou pokožku.

• Ano (4)

Přidáno: 21. prosince 2011

Jde o dárek.

John 77

John 77

Přidáno: 13. července 2011

• Dlouho jsem přemýšlel, který model Braun strojek si zakoupit. Měl jsem předchozí řadu Series 5000, před 3 lety, nic jiného, než planžetu bych si nekoupil. Srovnával jsem typy, výbavu, cenu, nakonec jsem se rozhodl pro model 5590cc-4, nešlo mi o tu čistící nádobu, ale v této výbavě je za super cenu. Předchozí typy jsou za stejnou cenu a bez čistící jednotky. Můžu srovnat a tudíž říct, že tento model je super, tichý, rychle se nabije, skvěle oholí všechny křivky tváře, fakt jsem mile překvapen. Chtěl jsem investovat max. 2,5 tis, ale tohle není investice na rok, takže nelituji a doporučuji. Mám zkušenosti s čistěním pod vodou a garantuji, že hlavice začne časem zapáchat, proto jsem rád, že mám čistící jednotku, kterou můžu kombinovat, a hlavně, zbavil jsem se zápachu, kterého dříve nebylo možné ničím, ani mýdlovou vodou,ničím!!! Skvěle to dezinfikuje a zbaví zápachu. Volba je na každém, ale nelituji investice!! Mám citlivou pokožku a tvrdé vousy, nic lepšího jsem zatím nenašel :-)! Přeji všem tu správnou volbu!
  • Není co dodat. Kdo chce, na všem najde zápory!!! Já jsem realista, ale pro tohle nemám kritiku!

• Ano (11)

VICA

Přidáno: 14. června 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

• s holícím strojkem jsem po krátké době užívání velice spokojen.Dobře oholí i problematická místa,nedráždí pokožku.Výborný strojek za skvělou cenu!

Přidáno: 22. května 2011

• tichý,dobré oholení

kvalitní značka, spokojenost s předchozím výrobkem Barun

• Ano (3)

• Ne (5)
Pitt

Pitt

Přidáno: 6. února 2011

• Perfektně holí, tichý,nedráždí pokožku,dlouhá výdrž baterie, čistící jednotka skvěle strojek vyčistí,promaže,vydezinfikuje a navoní takže je pokaždé jako nový.
  • náplň do čistící jednotky je docela drahá.Ale dá se ušetřit že se nečistí po každém holení.

Po předchozí zkušenosti s philipsem jsem už el.holicí strojek nechtěl ani vidět. Nakonec jsem dal ještě šanci braunovi spousta známých mi říkali že je to o něčem jiném. Měli pravdu je to skvělý strojek jsem max.spokojen. Od žiletkového jsem měl vždy podrážděnou pokožku,plácal si nato všelijaké uklidňující krémy a pod.U brauna nic takového nepotřebuji, patří sice mezi ty dražší ale když se chytne nějaká akce tak to jde nehledě na to že je to opravdu kvalitní výrobek. Ale každému nemusí vyhovovat planžetový někdo má rači frézkový strojek ale pokud nejste spokojený s frézkovým zkuste brauna pětkovou nebo sedmičkovou řadu a neuděláte chybu.

• Ano (8)
Ověřený zákazník Korunka.cz

Přidáno: 28. prosince 2010

(Upraveno 28. prosince 2010)

Zakoupeno v Korunka.cz

• lze cistit pod tekouci vodou
  • kratky vous velmi dobre holi do hladka stejne jako s ziletkou
  • velmi rychle dobiji
  • dobre holi pomoci peny na holeni s oplachem pod vodou
  • spatne holi delsi vous (lze resit holenim pomoci peny)

• Ano (5)

Přidáno: 6. prosince 2010

• Rychlost nabíjení, výdrž
  • Stále vysoká cena.Některé modely ze série 5 nejsou v ČR dostupné, přesto že jsou v DE levnější.

Dlouholetá spokojenost s Braunem, prostě neuděláte chybu.

• Ne (2)
Ověřený zákazník Hoopla.cz

Oldřich Králík

Přidáno: 17. září 2011

Zakoupeno v Hoopla.cz

Holicí strojek jsem si vybral pro jeho vlastnosti a proto, že z celé řady internetových obchodů je hoopla.cz nabízel nejlevněji.

• Ne (6)

Přidáno: 27. prosince 2010

Zakoupeno v ePROTON.cz

Byl to dárek pro syna, takže první reakce byla, že je to dobrý holicí strojek.

• Ano (1)
  • Ne (9)