srovnával jsem mnoho typů, ale typ Series 590cc-4 je skvělá volba za skvělé peníze!!! Zobrazit celou recenzi
Braun Series 5590
Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Rychlonabíjení - Zastřihovací nástavec Typ holícího strojku: planžetový Provedení planžety/frézky: trojitý holící systém Typ planžety/frézky: holicí fólie Braun OptiFoil TM™ Hlava: výkyvná hlava Zastřihování:... více »
od 3 381 Kč
4% | (2) | |
0% | (0) |
Petr
Přidáno: 4. května 2012
Nechal jsem se nalakat na recenze na Heureka.cz, puvodne jsem si chtel koupit holici strojek Panasonic, ale pro Braun jsem se rozhodl proto, ze tu je moznost sitoveho i AKU napajeni. UDELAL JSEM CHYBU. Me teda moc "zatim" tento pristroj nepresvedcil(mam rad kvalitni oholeni). Pred tim jsem mel Philips HQ8100 frezkovy a holilo to lip a oholilo to vsechny vousy( i kdyz jsem se holil jedenkrat tydne).
| Nabíjení strojku: | Do hodiny |
| Kvalita oholení: | Dostatečná |
| Čištění strojku: | Komplikované |
Jak jsem již zmínil byla to kvalita
Nelituji tohoto rozhodnutí a jsem naprosto spokojený
Tento holící strojek je jeden z mála který mě upoutal na první pohled s tím,že ho nemusím složitě čistit.Dám ho do čistící základny a vše se udělá samo.
Četl jsem i recenze na tento produkt a žádná negativní jsem nenašel až na cenu.
Ale vyplatí se to.Osobně břity jsou lepší než rotační,ale je to názor můj po zkušenostech. Obzvlášť kdo má tvrdé vousy a citlivou pokožku.
John 77
Přidáno: 13. července 2011
Pitt
Přidáno: 6. února 2011
Po předchozí zkušenosti s philipsem jsem už el.holicí strojek nechtěl ani vidět. Nakonec jsem dal ještě šanci braunovi spousta známých mi říkali že je to o něčem jiném. Měli pravdu je to skvělý strojek jsem max.spokojen. Od žiletkového jsem měl vždy podrážděnou pokožku,plácal si nato všelijaké uklidňující krémy a pod.U brauna nic takového nepotřebuji, patří sice mezi ty dražší ale když se chytne nějaká akce tak to jde nehledě na to že je to opravdu kvalitní výrobek. Ale každému nemusí vyhovovat planžetový někdo má rači frézkový strojek ale pokud nejste spokojený s frézkovým zkuste brauna pětkovou nebo sedmičkovou řadu a neuděláte chybu.
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí