Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Braun Series 7790

Přidat recenzi

Pánský planžetový strojek - Braun - planžetové - akumulátorové - Rychlonabíjení - Zastřihovací nástavec

Holicí strojek Braun 9595 Pulsonic - Dynamická hlava - sonická technologie - rychlejší a hladší oholení - Speciální konturovací systém (trojitý holicí systém s pohyblivými... více »

Kde koupit

4% (4)

Doporučení od zákazníků

11 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(20 z 24 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Braun Series 7790

Marek L.

Přidáno: 26. března 2012

• + výborně holí
  • + dobrá ergonomie
  • + dlouhá doba chodu na baterii
  • + minimální spotřeba elektřiny v čistící / nabíjecí stanici
  • + vyčištěný strojek při holení i příjemně voní
  • + 3 mody intenzity holení
  • - cena čistící kazety
  • - poměrně hlučný

Mám již třetí holící strojek od Braunu za posledních 17 let a pouze na jednom byla drobná závada , a tento model je to nejlepší co jsem od Braunu měl. Velmi dobře se používá , i kdyz i tento vrcholný model dokáže občas při holení zatahnout za fous na krku, ale holí dobře i moje tvrdé a přiléhavé vousy bez toho , že by nějak silně podráždil pokožku. Jen mírně na krku. Trochu hůře se holí vousy pod nosem - hlavice je dost masivní , chce to trochu cviku a pak to i jde s dobrým výsledkem . Trochu mi vadí , že i když strojek umyji ručně proudem horké vody indikátor hygieny to nebere na zřetel. Po čase zůstane strojek ve stavu jako dlouho nečištěný a stanice myje v modu na maximum. Ale jedna náplň mi i tak drží už pátý měsíc ( čištění strojku 1 x týdně) .
Za sebe mohu strojek včetně stanice doporučit , při ceně kompletu do 6500 Kč je to myslím výhodná investice.

Přidáno: 20. února 2012

• Komfortní obsluha
  • perfektní oholení
  • výborná ergonomie
  • Cena

Je to už 3 Braun v řadě, předchozí vydržel cca 11 let, značka s tradicí, až na cenu lze jednozněčně doporučit

Přidáno: 1. ledna 2012

Produkt je fakt skvělý

masin

masin

Přidáno: 20. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • zvládne i delší vousy (po 3-4 dnech bez holení)
  • 3 stupně výkonu (podle toho kolik času chcete strávit holením)
  • dlouhá výdrž na baterii
  • displej ukazujíci stav baterie a čistoty
  • natahovací dobíjecí kabel
  • strojek neklouže v ruce i když je mokrý a dobře se drží
  • cena odpovídá výkonu
  • vodotěsnost
  • nutnost čistit v čistící stanici
  • cena čistících kazet které rychle ubývají
  • čistící stanice je z levných plastů
  • dost hlučné při čištění

Mám strojek Braun 7 790cc už více než rok a nikdy jsem si nemohl stěžovat, je to velice dobrý strojek. Jednou jsem ho měl na chalupě bez nabíjení měsíc a baterie vydržela (při použití max 2x týdně). Čistící kazety se dají sehnat tři v balení za cca 300Kč, ale moc dlouho nevyrdží (mě vydrží cca 2 měsíce). Každopádně bez nich strojek rozhodně nefunguje na 100%, pokud se hodně dlouho nevyčistí tak se potom hlava přehřívá a neholí moc dobře. Čistící stanice na rozdíl od strojku působí velice "verkovatě" asi i díky tomu že je z číny, jednou mi dokonce vypumpovala část roztoku na stůl ale možná jsem jí jen nedocvakl... svou úlohu však plní dobře, po vyčištění je strojek jako nový. Strojek je akorát do ruky, není těžký, zastřihovač je na dobrém místě, výkyvná hlava funguje dobře a dá se uzamknout. Strojek je z Německa. Kabel je dlouhý 50cm ale dá se natáhnout řekl bych až do 1,5metru.

• Ano (10)

Mi-Ro

Přidáno: 6. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • pěkný vzhled, propracovaný přístroj,

Tento přístroj táta používá denně a je sním spokojen. Je to přístroj s pěkným vzhledem a snadnou údržbou - čištění a nabíjení v jednom držáku.

Přidáno: 6. prosince 2011

Zakoupeno v Hoopla.cz

Zatím nemůžu zboží hodnotit, zakoupila jsem jako dárek na vánoce.

Přidáno: 29. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • vcelku tichý, minimální vibrace,holí dobře

Velmi dobrý

pavel pařízek

Přidáno: 19. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • elegantní, příjemný do ruky, perfektní oholení, minimální hlučnost, ideální pro domov i na cesty
  • nemám důvod pro kritiku

viz výše

Přidáno: 16. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • POHODLNÝ, VÝKONNÝ, SÁM SE ČISTÍ, POKOŽKA ZŮSTANÉ HEBKÁ.

PRODUKT VYBRÁN NA ZÁKLADĚ DOPORUČENÍ OD DERMATOLOGA, ZATÍM VELIKÁ SPOKOJENOST, POKOŽKA JE HEBKÁ, FUNKCE ČISTĚNÍ TAKÉ VELMI DOBRÁ. PRODUKT DOPORUČIUJI, JE DRAŽŠÍ, ALE VYPLATÍ SE.

Přidáno: 3. listopadu 2011

• velmi dobrá funkčnost
  • ergonomie
  • design
  • cenově výhodnější než konkurent Philips senso touch 3D
  • možnost zapojení do sítě
  • velká spotřeba čistící cartridge

Bezva oholení, neškube jako frézky, plně přizpůsobivá hlava, nedráždí pokožku, kvalitní trimmer. 3 programy holení, i po týdnu, kdy ležel ve skříni je plný stav nabití. Jediné co se mi zatím nelíbí, že i po suchém očištění rozebrané hlavy displej ukazuje, že je strojek znečistěný a je nutné jej očistit ve stanici.

Jasina

Přidáno: 16. května 2011

• Je to špičkový výrobek
  • má ale drahý provoz

Uspokojuje zákazníka

Macek

Přidáno: 3. února 2011

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Holí krásně i na krku bez problémů....každý druhý až třetí den se holím a vše na 100% zvládne ještě i po čtyřech dnech ale už to zabere více času. Stanice vážně čistí a suší nabíjí. Dobře se drží. Baterie vydrží dost dlouho. Po třech dnech neholení je baterie stále plná, i když není strojek ve stanici.
  • O ničem nevím

Mohu doporučit jsem na 120% spokojen SUPER STROJEK.
Dle mě musí oholit každého na 100% kdo se holí každý druhý či třetí den.

Jardaaliasneli13

• výsuvný zastřihovač
  • LCD displej
  • dlouhá výdrž baterie
  • vyšší cena
  • nutnou koupit čistící kazety

Tento strojek má táta přesně jeden rok. Proto si myslím, že jej mohu spoelčně s ním ohodnotit a napsat případné zkušenosti.
Takže. Tento strojek obsahuje i inteligentní čistící jednotku, takže se jedná spíš o takové malé domácí holící centrum.
Holící strojek Braun - to je již z názvu patrná kvalita. Je tomu tak. Po roce pravidelném používání je strjek stále perfektně ostrý a bez problémů, což si myslím, že je základ. Holící strojek se i perfektně čistí díky přiloženéu kartáčku. Ale na čištění je zde čistící jednotka.
Čistící jednotka automaticky rozpozná, jestli je strojek špinavý nebo čistý a zda-li je vybitý nebo nabitý. Dle svíticích kontrolek poznáte, zda je třeba spusti program na čištění. Dále se strojek sám dobije. Tyto informace přečtete i na LCD displeji strojku.
Strojek má v sobě zabudovaný i výsuvný zastřihovač, tedy zkracovač vousů. Dlouhé vousy zkrátíte a pak je oholíte.
Strojek je čištěn ve speciální voňavé tekutině. Ta je třeba s celou kazetou za čas vyměnit (300 Kč za dvě). Pokud nebudete strojek čistit tak často, jak vám ukazuje, čistící kazeta vydrží asi půl roku. A 300 Kč za rok není zase tak moc.
Stroje je prostě třída. Za vyšší cenu doporučujem!

• Ano (9)
  • Ne (12)

Anna Benešová

Přidáno: 26. prosince 2010

(Upraveno 26. prosince 2010)

Zakoupeno v Hoopla.cz

• rychlé a velice kvalitní holení, manžel je nadšen.Ovšem zatím začal používat, nevíme, zda kvalita vydrží při dlouhodobém pouýívání.
  • vysoká cena

za dobu krátkého užívání - výrobek špičkové úrovně, ale na naše poměry dost drahý

• Ano (6)
Moreno Toriceli

Moreno Toriceli

Přidáno: 17. prosince 2010

(Upraveno 17. prosince 2010)

• ten strojcek mam rok ..je to sperk a zaroven vzacnost))

je to moja druha ..milenka

• Ne (4)
Ověřený zákazník ELMAXSHOP.CZ

Přidáno: 19. října 2010

Zakoupeno v ELMAXSHOP.CZ

• Pohodlný, nedráždí pokožku

Pohodlný, nedráždí pokožku jako starší strojek od jiné značky, a jak někdo psal, že je všude kolem vás plno vousů, tak si myslím, ýe to není pravda a většina jich zůstane ve strojku...

Přidáno: 18. srpna 2010

(Upraveno 18. srpna 2010)

• Holí to samo:)

miracle

miracle

Přidáno: 27. července 2010

• holení je komfortní a pohodlné
  • vodotěsný - omyvatelný pod vodou
  • dobrý výkon
  • rychlé nabíjení
  • kvalitní oholení
  • velmi snadná údržba
  • obsahuje výsuvný zkracovač dlouhých vousů
  • LCD indikátor
  • moderní design
  • skvělá volba pro všechny muže
  • čistící kazety
  • vyšší cena

Tento holící strojek má můj přítel, neváhal do něj investovat a s nákupem je spokojen. I když má větší strniště a holí po několika dnech, tak holící strojek pohodlně oholí do hladka. Je vodotěsný, díky tomuto faktu se dá snadno omývat pod tekoucí vodou. Poměrně krátká doba nabíjení cca 1hodinu zaručuje delší dobu provozu. Oholení je vždy kvalitní, jediné, co vadí je fakt, že vousy padají na oblečení a prostor kolem vás, takže po holení je nutno uklízet. Pro případ delších vousů obsahuje výsuvný zkracovač, který vousy zkrátí na délku, která je pro holení optimální. Součástí je LCD indikátor a celkový design výrobku je jak jinak, než na jedničku.

K1000

Přidáno: 14. května 2010

Zakoupeno v ElektroCR.cz

• Rychlé a kvalitní oholení. Možnost čištění prřstroje i pod čistou tekoucí vodou.
  • Zatím jsem žádné nezjistil.

Tento výrobek jsem si vybral po shlédnutí testu v pořadu "Černé ovce" na programu ČT1. A po vyzkoušení můžu vřele doporučit. Cena srovnatelná s kvalitou.

• Ano (4)
Roman

Roman

Přidáno: 10. dubna 2010

• Strojek je naprostá špička. Měl jsem před tím 2 frézkové.. Již nikdy.. Planžeta vede...Oholen jsem skoro rychle jak žiletkou..

Doporučuji.. Dobrý kup..

fari

Přidáno: 16. února 2010

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• naivne jsem si myslel, ze braun je kvalitni znacka a nejvyssi rada ze bude fungovat nejlepe - omyl
  • spatne holi - mistem se musi prejet treba 20x a stejne to ne vzdy vous oholi, ze zacatku jsem si myslel, ze to ja jeste neumim, ale po pul roce tsle stejne. hlucny, napln na cisteni moc dlouho nevydrzi, vousy padaji takze je cele umyvadlo a policka u zrcadla zabordelene a ja se musim vysprchovat, jinak me ostre zbytky vousu kousou cely den.

nedoporucuji!!! je to smejd, srovnatelny s holicimi stroky vyrabenymi po valce. kdyby bylo mozne to vratit (jako to lze u jinych vyrobku braun) nevahal bych ani minutu.

• Ano (13)
  • Ne (16)

opatrny

Přidáno: 29. prosince 2009

(Upraveno 30. prosince 2009)

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• nejlepší oholení ze všech doposud používaných strojků
  • citronová vůně strojku po vyčistění ve stojanu
  • vyšší cena která je ale v souladu s kvalitou oholení
  • "závislost" na čistících kazetách (doporučení výrobce 30 oholení na jednu kazetu)

prozatím jsem s výrobkem spokojen velice, do budoucna se obávám jen závislosti na nákupu čistících kazet (časem při dlouhodobějším používání vysychají). Jinak mohu výrobek vřele doporučit.

• Ano (12)

Přidáno: 24. listopadu 2009

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

Je dobrý, splňuje očekávaní.

Jiří Liška

Přidáno: 17. srpna 2009

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Super rychlé holení. V porovnání s Phipshave, který jsem měl doteď je to až neuvěřitelné. Holení mi teď zabere méně než polovinu doby!
  • Vyšší cena.

Přes vyšší cenu nelituji, že jsem se pro tento výrobek rozhodl. Hned při prvním holení jsem se ujistil, že jsem peníze nevyhodil. S minulým strojkem, jsem sice nebyl nespokojený, ale kvalita a doba potřebná pro holení mě už začínala obtěžovat. Nyní jsem skutečně naprosto spokojen a sám se divím, že jsem se starým strojkem vydržel tak dlouho. I přes vyšší cenu tento strojek vřele doporučuji.

• Ano (20)
  • Ne (4)

www.chadt.cz

Přidáno: 22. února 2009

Holicí strojek Braun 9595 se stanicí pro údržbu

Exklusivní holicí strojek s automatickou údržbovou stanicí. Zkušenosti z asi měsíčního používání, popis, řadu fotografií a detailů najdete v recenzi.

Celá recenze na www.chadt.cz
  • Ano (10)
  • Ne (6)
Ověřený zákazník SHOP PRO VAS s.r.o.

Moravčíková

Přidáno: 14. prosince 2010

Zakoupeno v SHOP PRO VAS s.r.o.

• 100%
  • O%

úžasný strojek!! vřele doporučuji, jenom nenakupujte v ShopProVas, vyřízení objednávek tam trvá 2 týdny a víc.

Zobrazuji 1 - 30 ze 30 recenzí