Poradna Philips RQ 1155/16

Autor: | Vloženo: 13.12.2013 000 13:04 | Témata: Poradna Philips RQ 1155/16

Kvalita strojku

Dobrý den,nemám zatím zkušenosti s jakýmkoliv strojkem,chtela bych pro pritele-k vanocum.Líbí se mi tento váš model ,nicmene me zajima,zdali je tam i zastrihavac ci nejaka nastavna hlavice na vousy(upravu)??take mě zajíma zdali je tento model jiz jeden z lepších (dle ceny asi ano),zdali je holeni opravdu jemne a kvalitni ....sahala jsem na drazky a prislo mi to velice jemne....coz je super.

  • Odborník Philips

    Odborník Philips

    13. prosince 2013


    Dobry den, Evo,

    tento model pridavny zastrihavac nema, viz Specifikacni prirucka zde: http://download.p4c.philips.com...

    Pokud uvazujete o koupy holiciho strojku, ktery ma pridavny nastroj na upravu vlasu, doporucujeme napriklad model RQ1175/16. Vice informaci muzete najit zde:http://download.p4c.philips.com...

    S pozdravem,
    Philips Team

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Mirec

    Mirec

    13. prosince 2013

    Evičko,
    zastrihávač na bokombrad má,ale nevím co myslíte zastrihávač..Je ale samostatny,čili není v těle strojku,ale je nutný při použití vyměnit za holíci hlavu.
    Jak tu už "expert Philipsu" píše,pro lepší a "náročnejší" úpravu vousu asi bude lepši model RQ1175/16..
    Z vlastní skušenosti můžu odpřisáhnout,že holí luxusně,jemně a kvalitně.To co píšou tady v recenzích asi píšou nějaký ....,páč na krku ani žiletka pořádně a bezproblémově neoholí..Další věc je,že každý strojek je určen pro denní holení a hlavně je potřeba se s "tím hrát"..Ale když si člověk na to zvykne,veřím,že se k žiletce nevrátí a oholí se i dřív než s žiletkou..a taky pozor,i s tímhle se dá pozeřat.. :) toť můj názor..
    Za mě maximálne doporučuji..Měl jsem i jiný značky(i kdyz jen frézkové),ale tahle mašinka je špica..ani si nedokážu představit,co dokážou strojky drahší...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Eva

      13. prosince 2013 - Eva

      Jeeee ,moc vám děkuji za odpoved ,objednám tedy 1175/16.Asi bude lepší a je i hezčí -červený:-),já tomu vubec nerozumím ,jen je mi jasne ,ze to neco umi ,jelkoz ty strojky za 600 kc ,jsou fakt desny,lidi to kupuji ale pry to klienty boli a taha ,to se ani nedivim ,sahla jsem na drazky u tohoto strojku ,a toho za 600 kc a je to rozdil teda!dražší uz se mi moc kupovat nechce ....prece jen mi to prijde uz rana dat 8 tis za strojek :-):D ale je videt ,ze doba pokrocila vsude ....muj chlap se holi ziletkama ,a stale nadava ,jak jsou drahe :-)pak pouziva moje :-)a takto mu to utnu :-):D díky!


    • Mirec

      13. prosince 2013 - Mirec

      Není zač,doufam a veřím,že bude spokojen..
      Už jsem to taky slyšel,že taha strojek,ale fakt se mi to zatím nestalo,ani u delšího strnište..
      Tohle ma výhodu u holeni za mokra a s třeba gelem,pod sprchou apod..velice příjemný,nedráždivý,fakt supr..
      Možna na začátku bude nadávat také,než si pokožka zvykne,tak to chvilku trvá,je podráždenejší..ale pak to už bude příjemný..at si také skusí i s gelem,pěnou,pod sprchou,na sucho,apod..fakt supr..


    • Mirec

      13. prosince 2013 - Mirec

      Za zmínku stojí také strojek RQ 1185/21 a to i díky čistíci jednotce..Ale to už fakt záleží na Vás a na tom,kolik chcete investovat..
      Hodně štestí..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.