Poradna Philips RQ 1187/16

Autor: | Vloženo: 14.06.2015 000 19:47 | Témata: Poradna Philips RQ 1187/16

Dobrý den, lze ze satřihovače sundat plastový nástavec, tak abych si mohl oholit vlasy úplně na krátko? Děkuji.

Pokud ne, tak prosím o návrh holící strojku pro hladké oholení tváře a zároveň oholení vlasů. Nejlépe voděodolný. Cena do 5000kč. Děkuji.

  • 16. června 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


    Dobrý den,
    u výrobku RQ1187 lze sundat plastový nástavec, nicméně přístroj bude nadále fungovat jako zastřihovač, ne jako holicí strojek. Doporučuji Vám zastřihovač QC5580 - https://zastrihovace.heureka.cz..., který má i nástavec na holení hlavy. Výrobek se v současné době doprodává, proto doporučuji vyhledat na internetu, kde je ještě možné ho zakoupit. Dále mohu nabídnout některý z řady zastřihovačů vlasů, které ovšem neobsahují nástavec na holení hlavy, tudíž zastřihují, např. jako novinky nabízíme zastřihovače HC9450- https://zastrihovace.heureka.cz... nebo HC7460 - https://zastrihovace.heureka.cz.... Oba obsahují motorem poháněné hřebeny pro snadnou volbu délky, rozsah nastavitelných délek 0,5-42 mm, oba dotykově ovládané.
    A také jeden víceúčelový zástupce – QG3371 - https://zastrihovace.heureka.cz... .Jedná se o voděodolnou sadu pro péči o vzhled tváře a vlasů s možností 18 nastavení délek hřebenů pro vousy a taktéž 18 nastavení délek pro vlasy.
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.