Poradna Philips Star Wars BB-8 SW5700/07

Autor: | Vloženo: 03.06.2018 000 23:20 | Témata: Poradna Philips Star Wars BB-8 SW5700/07

Jak se oholit?

Zdravim,
El. holici strojek pouzivam poprve. Tritydenni vousy strojek nedal, tydenni take ne. Zkousel jsem to na sucho i na mokro.
Nakonec jsem to musel vzit zastrihovacem. At krouzim na jakoukoliv stranu, prijde mi, ze se nic nedeje. Ocekaval jsem hladsi oholeni(viz reklamy). Pokud delam neco spatne, prosim poradte. Dekuji.

  • 4. června 2018 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    prvních několik holení nemusí přinést požadované výsledky a vaše pleť může být dokonce lehce podrážděná. To je normální. Vaše pleť a vousy potřebují určitou dobu, aby si zvykly na nový holicí systém. Doporučujeme vám holit se pouze tímto strojkem, a to pravidelně (nejméně třikrát týdně) po dobu tří týdnů, aby si pokožka na nový přístroj zvykla. Pokud jste se 3 dny nebo déle neholil, doporučujeme vám, v zájmu co nejlepšího výsledku a pohodlí pro pokožku, vousy před holením zkrátit např. přiloženým zastřihovačem.
    Při holení pohybujte holicími hlavami po pokožce krouživými pohyby, abyste zachytil všechny chloupky rostoucí různými směry. Působením lehkého tlaku dosáhnete přesného pohodlného oholení. Na přístroj příliš netlačte, mohlo by dojít k podráždění pokožky.
    Mohlo by vám pomoci video https://www.youtube.com....
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.