Nejnovější recenze ze sekce Holicí strojky
- nedráždí pokožku jako klasické holení žiletkami
- rychlé a pohodlné oholení
Lehký, skladný,syn spokojen
Manžel dostal jako dárek. Jen co přišel, hned ho musel vyzkoušet. Holení si velmi pochvaloval, jak zastřižení strniště na menší délku, tak doholování krku.
Strojek krásně padne do ruky, lehký, snadná manipulace.
- Opravdu holí
- Poněkud nepřirozené držení
Bezva
Rychle nabijeni, tichy hod strojku, ergonomika
Po více než 20 leté zkušenosti se strojkem PANASONIC ES 4032, bohužel už nejsou náhradní díly, po pádu na dlažbu mi praskla planžeta-jinak OK. Předtím BRAUN..
Sencor byla zkoužka skokem do tmy,robusní,nabití vydrží dlouho. Po 6x holení, ne denně, jsem na 71%. Výhodou je razantní holení delších vousů, což používám nejčastěji, ale jemné holení už tolik nezvládá. Řeším to dočištěním žiletkou na sucho a pak je to OK. Takže vyhovující, ale na cesty zkusím alternativu BRAUN M90 a uvidíme...
Ok
- výborně holí
po cca 10ti letech u mne nahradil model 380s / na kratší vousy ideální / dycky BRAUN :)
splnil očekávání, kvalita i cena
- když funguje, poměrně rychle se člověk zvládne zkulturnit
- Frézkový systém je přiloženým štětečkem neudržitelný, a pokud se jen lehce přicpe, strojek jej není schopen rozpohybovat a vypne se. Při několika pokusech to většinou končí mrtvou baterií, takže je třeba nabít a pokusy opakovat
- spokojenost
- Dobrý poměr cena výkon.
- výborně holí, plná spokojenost
- Lehký
- Dobře holí delší vous
- Vydrží cca 14 dní na jedno nabití
- Dojde baterie při posledním holení a už ho nezapnete.
- Nejde zapnout při dobíjení
Za ty peníze se dají koupit dva a problém s dobíjením je vyřešen. Jinak dobrý strojek.
- Neholí
- Nepříjemný
- OK
Přítel je spokojený, třídenní strniště prý oholí bez problému.
jsem spokojen, pouzival jsem strojek remington a drazdil mi pokozku, tu je rychle ooleni a bez podrazdeni