Nejnovější recenze ze sekce Holicí strojky

Ověřený zákazník Testuj.to Nikol

• Lehký
  • Skladný
  • Žádné poranění
  • Chloupky nezarůstají
  • V balení není štěteček
  • Zanášení nástavce

Lehký, skladný jednoduché ovládání. Nezanechává podrážděnou či zarudlou kůži v intimních partií. Holení podpaží či noh jde s ním hravě. Skvělá volba jak nahradit jednorázové holítka. Nástavec už není asi na úplně delší chlupy musela jsem ho co chvíle čistit. V balení mi chybí štěteček na čištění. Další plus že po holení chloupky nezarůstají a nedojde k pořezání.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Snadná manipulace
  • Použití jak ve sprše tak na sucho
  • Pouzdro na břit
  • Lehkost holítka
  • Žádné jsem nenašla

Holítko se dobře drží. Hlavně je lehké. Skvěle se s ním manipuluje a zvladne to opravdu každý. Má jednoduchý desig, takže se hodí do kazde koupelny. Výhodou je holeni jak za sucha , tak za mokra ve sprše. Podpaží i intimní partie jsou bez pupínku a oholené tak jak si představuju. Hlavně nic netahá a holeni se obejde bez poranění. Nastavec je spis pro muže. Super je i pouzdro na bři, aby se k němu dítě nedostalo. Jsem spokojená.

Philips OneBlade Pro 360 QP6541/15

• Jednoduchost použití
  • Je lehký do ruky
  • Nedráždí pokožku
  • Vhodný do sprchy
  • V balení není adaptér, pouze kabel

Mám citlivou pokožku a při holení žiletkou se mi dělá nepříjemná vyrážka. Proto jsem ráda, že jsem našla Philips One Blade, který je jemný k pokožce, protože na ni nepřilne, ale zároveň oholí dostatečně. Ocenila bych jednoduchost použití, kdy nemusím nic nastavovat, přendavat, apod. Holení samotné je naprosto bez problémů, ale umím si představit, že u silnějších chloupků je potřeba je v průběhu holení vyndavat. Je ale fajn, že se dá použít ve sprše, takže jen opláchnete a můžete pokračovat. V neposlední řadě oceňuji i lehkost a to, že dobře padne do ruky.

Ověřený zákazník Testuj.to Ivo

Přidáno: 3. října 2024

• jednoduchost použití
  • nepodrážděná kůže
  • nezarůstající chloupky
  • lze pohodlně holit kratší i delší chloupky
  • nabíjecí kabel je na jedné straně usb 2.0, na druhé dvojkolík
  • příslušenství je spíše na škodu

Použití je naprosto jednoduché a mnohem bezpečnější než jiné metody holení. Neholí úplně do hladka, což má výhody jako nepodrážděná kůže a nezarůstající chloupky. Přiložený nabijecí kabel je z jedné strany usb 2.0 a z druhé strany dvojkolík. Příhodnější by bylo kompletně usb nebo samostatná nabíječka s adaptérem. Příslušenství je spíše na škodu. Pro dámy je design a funkce naprosto perfektní, pro může to bude chtít asi více cviku.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Monika Samková

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

vše ok

Ověřený zákazník Testuj.to Jan

Doporučuje produkt
  • Mini rozměry a ideální na cestování
  • Dobrá manipulace
  • Něžné zastřihávání
  • Nabíjení by mohlo být přes USB-C

Super drobný pomocník. Má malé tělo, hezký design, k tomu jednoduché ovládání. Měl jsem již více zastřihávačů, ale tento je zatím favoritem. Dobře se s ním manipuluje, má dvě možnosti střihu (1 a 3 mm) a posloužil dobře i přítelkyni.
V balení je základní ochrana břitů, ale ocenil bych ještě nějaké pouzdro pro lepší přenosnost. To by ale nejspíše zvýšilo cenu, takže chápu absenci. Také škoda, že zde chybí USB-C nabíjení, to by v 2024 mohlo být již standardem.

Ověřený zákazník Testuj.to Michal

• Velikost strojku
  • Krytka na břit
  • Vodě odolný
  • Mohl by být vstup na usb-c
  • Chybí štěteček na očištění

Podle designu, vypadá břit obráceně, než u klasické žiletky.
Jednoduché zapnutí i nabíjení přes USB kabel, jen by mohl být na zařízení konektor na usb-c a ne vidlice.
Chybí malý kartáček na důkladné čištění.
Při větším ochlupení musí člověk jet opatrně a pomalu aby mu to netrvalo chlupy.

Ověřený zákazník Testuj.to Jakub

• Design
  • Funkční
  • Krytka je trochu zaseklá

tento strojek je za mě skvělej strojek se super elegantním a velice jednoduchý úchop strojku který je dost rychlí eště se mi ním ani nepovedlo říznout takže i jednoduchý a oholí nebo zastřihne podle libosti jak budete chtít, já bych vám tohle rád doporučil.

Ověřený zákazník Testuj.to Pavlína

• Rychlost nabíjení
  • Bezpečnost
  • Nástavec
  • Mokré i suché použití
  • Žádný

Strojek one Blade intimate je dokonalým pomocníkem pro holení intimních partií. Oproti žiletce je bezpečný a nehrozí s ním poranění. Rychle se nabíjí a má dokonce i nástavec na zkracování chloupků pokud někdo preferuje pouze zastřižení. Je vhodný pro suché i mokré používání.

Braun Series 7 71-S1000s Wet & Dry Silver

Braun Series 7 71-S1000s Wet & Dry Silver

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Alza.cz

• Kvalitní a rychlé oholeni

Kvalitní a celkem rychlé oholení, spokojenost

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

• Funkčnost
  • Rychlost
  • Ovládání
  • Žádný

Design- vypada to úplně krasně
produkt se drží uplne krásné je to lehké není to vůbec těžké Krasna barva a rychle nabíjení a dlouho vydrzí nabité
• použití? Pouziti je úplně úžasné, holí presne jak se píše, protože zadny pupínky další den nejsou
• prijemne oholení, zastruhnutí presne podle predstav a rychle kdyz pospichas úplně genialni

Braun Series 9 Pro+ 9525s Wet&Dry Noble Metal

• indikace opotřebení břitů
  • vodotěsnost
  • slušná výdrž akumulátoru
  • rychlé nabíjení
  • jednoduchá rozborka při údržbě
  • 5 let záruka (po registraci)
  • cena
  • slícování by mohlo být na vyšší úrovni při této ceně, ale na funkci nemá vliv

Braun Series 9 PRO+ je kvalitně vyrobený, opravdu hodně výkonný holící strojek, papírově zajímavých parametrů s bohatým příslušenstvím, které si k němu můžete zakoupit. V mém případě nabíjecí pouzdro, které vřele doporučuji, protože řada 9 nemá krytku holící hlavy (a v klasickém pouzdře na cestách by se klidně mohlo stát, že si jí poškodíte) a ještě si zde můžete nabít strojek, který již tak má velice slušnou kapacitu výdrže na jedno nabití... Co se týká výkonu, má řada 9 PRO+ na rozdávání, holím si nejen udržovaný plnovous (krk a tváře), ale bohužel i hlavu a to oproti řadě 5 (která vůbec není špatná, používal jsem cca 2,5 roku) si poradí nejen s vousy, ale i s vlasy o hodně rychleji, přesněji, efektivněji, kvalitněji a to s minimálním, nebo žádným podrážděním pokožky. Jen mě mrzí, že strojek nemá lépe vyřešeno "odizolování" vibrací, při delším používání Vám začnou "mravenčit" ruce... Co dodat, strojek je to po stránce funkčnosti opravdu moc dobrý, to se Braunu povedlo, jen škoda, že cena je tak vysoká nejen za strojek, ale i za příslušenství...

Ověřený zákazník Bezvavlasy Ověřený zákazník

Ověřený zákazník Holime.cz Jirka

Přidáno: 30. září 2024

Zakoupeno v Holime.cz

Doporučuje produkt

Přeně takový strojek jsem potřeboval, holí bezvadně

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 30. září 2024

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

• holí dobře
  • nabíjení přes USB-C
  • cestovní zámek
  • Jde omýt
  • v balení není nabíječka, jen kablík
  • trochu hlučnější, ale nic vážného

Překvapivě slušný holicí strojek. Oholí dobře, netahá, netrhá. Je to takové vachrlaté, ale službu to udělá. Já ho mám na cesty (jednou mi šlohli v penzionu drahý a od té doby vozím takové, které můžu oželet). Jde zamknout, aby se nespustil v kufru, což je fajn. Součástí balení je i kryt planžet a olejíček.
Je možné ho umýt pod tekoucí vodou.
Nabíjení je pomalé (doporučená je 1A nabíječka, tak to jde pomalu), ale můžete použít jakýkoliv USB-C kabel, což je super.
V balení je látkový pytlík na cesty, žádný zázrak, ale aspoň něco.
Je trochu hlučnější, ale to je asi daň za ty laciné materiály, prostě to tolik netlumí.
Službu to udělá. Netuším, jak dlouho vydrží, ale za tu cenu je to výhodná koupě.

Sencor SMS 5011SL

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

• Malý ale šikovný
  • Zatím žádná

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

Přidáno: 26. září 2024

• Pěkný design
  • Velice lehoučký (podobně jako jednorázové žiletky)
  • Příjemný na úchop (i pro větší mužské ruce)
  • Jednoduché na použití
  • Funkčnost na baterii (nabíjí se přes USB)
  • Super náhrada za jednorázová holítka
  • S nástavcem se mi holení delších chloupků nedařilo
  • Poměrně časově náročné

Malý a lehký strojek ideální na cesty, kdy potřebujete udělat rychlou údržbu. Výhodou je, že lze použít ve sprše i na sucho a díky baterií (nabíjení přes USB) lze použít téměř kdekoli. Pokud se jedná pouze o údržbu, je použití rychlé, ale zanedbaná údržba zabere více času (delší a tvrdší chloupky mi šly obtížně). Návod na použití je ve formě obrázků, takže každý snadno pochopí jak používat (dle mého názoru i bez návodu). Popravdě jsem od strojku čekala víc, ale funkci splní. Vzhledově je velice pěkný a navíc se dobře drží (lehký a snadno se s ním manipuluje). Počáteční obavy z pořezání po chvíli používání přešly, rychle jsem se naučila jak strojek používat. Jediné, co se mi neosvědčilo je nástavec na břit, se kterým se mi nedařilo nic moc zastřihnou a navíc se mi chloupky ucpával a musela jsem ho neustále sundávat a čistit. Jako náhrada za jednorázové žiletky ale ideální.

Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25