Poradna Philips S 7720/26

Autor: | Vloženo: 19.04.2016 000 19:36 | Témata: Poradna Philips S 7720/26

Počet vyčistění strojku

Prosím Vás,čistíci jednotka si počíta kolikrát vyčistila strojek a pak upozorní na výměnu "kartuše"?Musí byt jednotka v elek,zásuvce,nebo má nějakou paměť na cyklaci,čistění,apod..?
Díky za odpověď.

  • 21. dubna 2016 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,

    systém SmartClean Vás upozorní na výměnu čistící kazety, pokud symbol výměny bliká oranžově, na snímání a indikaci se využívá výška hladiny čisticího roztoku v kazetě.
    Výměnu kazety ( roztoku) můžete provést i pokud nejste už s výsledkem čistění spokojen nebo z hygienických důvodů po 3 měsících. V případě, že čistíte strojek v systému SmartClean jednou týdně, kazeta SmartClean vydrží přibližně tři měsíce.

    Při čištění v systému SmartClean musí být adaptér zasunutý v zásuvce, pokud ho během programu vyjmete ze zásuvky, program se zruší.

    S pozdravem a přáním hezkého dne,

    Team Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Matis

      21. dubna 2016 - Matis

      Děkuji za odpověď.
      Jen informatívně.Když teda budu používat jednotku denně(nebo-li obden,jednou za 14dní,1x za měsíc,apod),sama si určí,kdy vyměnit kazetu a přitom nemusím mít jednotku zapojenou v zásuvce "non-stop"?
      Jde mi o to,že když jsem nechal jednotku v zásuvce i tehdy,když jsem ji nepoužíval,tak se sama od sebe zapla,začala "napouštet" roztok a prováděla "čistění" i když jsem strojek v ni neměl.


    • Philips

      22. dubna 2016 - Oficiální zástupce značky Philips


      Dobrý den,

      ano, jak jsme již zmiňovali v předešlém příspěvku, čisticí jednotka SmartClean Vás upozorní, kdy je zapotřebí vyměnit čisticí kazetu.

      Čisticí jednotku SmartClena doporučíme zapojovat do zásuvky jen tehdy, když se rozhodnete holicí strojek vyčistit nebo když budete chtít nabít Váš holicí strojek.

      S pozdravem a přáním hezkého dne,

      Philips Team


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.