Nejnovější recenze ze sekce Holicí strojky
Jednoduše nejlepší holicí strojek, co jsem kdy měl.
Je to prima strojek. Někam se mi zatoulal nabíjecí kabel. Moho ho přikoupit?
z těch holících strojků co mám, zatím nejlepší, i když nejdražší.
spolehlivý
- Kvalitní strojek
Perfektní
- Dobře se ovládá, splnil má očekávání.
- Zatím jsem žádnou nezaznamenal
Produkt mi byl doporučen mým příbuzným, který je jeho dlouholetým spokojeným uživatelem. Ani mě nezklamal. Je cenově velmi dostupný, cena odpovídá kvalitě. Má pěkný, líbivý design a snadné ovládání. Byla to dobrá koupě. Je vodný pro široký okruh uživatelů. Překvapil mě kvalitou.
Splňuje požadavky
Pro holý hlavy je to super.. hlavu máte oholenou do 2 min.mužete se oholit na sucho nebo s pěnou. Rychlé čištění dobrá cena a rychlé dodání.
Doporučuji.
Je to silný holící strojek .Funguje super
- vše k mé plné spokojenosti
První holení bylo překvapivě rychlé a předčilo kvalitou oholení mé očekávání.
- Výborný hol. stroj. Oholí i zítřejší vousy. Maximální spokojenost.
- Nic.
Hol. stroj. oholí i zítřejší vousy. Je šetrný vůči pokožce. Rychlé nabíjení.
- Dlouhá vydrž baterie
Dlouhá vydrž baterie
Velice dobra mašinka
Braun je prostě jednička u planžetových strojků.
the product is very usefull and very good quality.
- Poměr výkon versus cena
Jedinou nevýhodu jsem zaznamenal dlouhou dobu dobíjení (8 hodin) ale ta je vykoupena nižší cenou a tak by bylo nefér to hodnotit jako "nevýhodu"...
The product machine performance is far from the written technical specs (It was written that it's cut up to 0.05mm while it's almost doesn't cut at all or not reaching 2mm).
Very disappointing product.
- výdrž
- pevnost strojku
- netrhá se příliš planžeta
Pokud nechcete příliš investovat do vybavení, tento shaver je určitě jedna z těch hlavních cest. Je to však replika shaveru která ale perfektně funguje jak má a fólie se příliš netrhá. Ideální pro začátečníky a mírně pokročilé holiče.
- Vodotěsné
- Dobrá výdrž a doba nabíjení
- Nabíjející kabel zakončený USB A
Doručeno do alzaboxu do druhého dne. Preferoval bych USB C zakončení nabíjejícího kabelu, ale nevadí. Také do cestovního pouzdra se nevleze násada pro intimní partie. A břity jsou trošku dražší. Jinak perfektní zařízení pro holení celého těla. Za tu cenu by jste těžko hledali lepší alternativu.