Nejnovější recenze ze sekce Holicí strojky
Mám již druhý strojek této značky Remington XF8700
staršího data cca 10 - 12 let. Za tuto dobu jsem vyměnil pouze 1x planžetu. Nový stroje kupuji pro spolehlivost jeho předchůdce a proto že odešla planžeta a odchází baterie. Kdyby byla možnost vyměnit baterii koupil bych novou planžetu a strojek bych používal nadále, ale náklady na opravu by byly příliš vysoké, tak je lepší koupit nový výrobek
- Ryhlé oholení bez problému
Z počátku jsem tomu moc nevěřil. Ale co v životě jsem přišel o mnoihem víc peněz.
Ale teď jsem opravdu nadšený. Rychlé oholení hlavy. Žádný nepořádek, stačí pár minut. A hlavně žadné pořezání. Za mě kvalitní výrobek, který doporučuji všema deseti
Topka
- Vyhovuje osobním potřebám
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení holicího strojku Niceboy ION AirBlade. Pěkný den, Niceboy.
Dobrá kvalita za málo peněz.
- Oholi snadno i několikadenní strniste a nepopotahuje
- Delší doba nabíjení
Nelze prý holit s vybitym zapojenym přímo do sítě
- Naprostý gamechanger po letech holení hlavy žiletkou, bomba!
- Rychle a kvalitně oholená hlava na sucho bez nutnosti sprchování se po holení
Nebyl jsem si jistý, jestli to fakt funguje, ale konečně chodím pravidelně oholený, protože vlasy shodím asi za minutu a půl, aniž bych po tom musel do sprchy. Jsem nadšený
- Nedodává se nabíječka
Výrobek výborný série 5000 mám již třetí ale ke každému je zapotřebí dokoupit novou nabíječku takže se mi během 5 let pěkně hromadí.
- Hlučnost
Spokojenost
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Funguje jak má
- Funguje přesně tak, jak obchod uvádí.
- Výborně holí
- Výdrž baterie
- Nedráždí pokožku
- Holí za sucha i mokra
Předčil mé očekávání vzhledem k ceně.
- Skvělé a rychlé holeni
- Tichý
- Kvalitní výrobek za slušnou cenu.
- Nemá třeba dispay, ale to by se muselo připlati.
Pro běžné holení dobrá volba.
dobrá kvalita
- Odpovídá nabidce
- Snadná manipulace
- Adaptér k nabíječce není součástí balení
- Krehka hlava jak kristal.
Celkove je to obloz. Byl to dobry strojek za dobrou cenu. Ale skrz zmeny nabijecek a a konektoru a nakonec nova hlava ktera je draha tak se rozpadne jen se na ni spatne podivate. Je to obloz. Ale jinak dobry strojek.
- Jediná věc je jeho moc vysoká cena bez akce bych ho asi nekoupil.
Velmi mě překvapil jak perfektně dokáže oholit a to mám tvrdé fousy.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »